Over ons

Rutten Hoogteservice uw specialist

Voor de verhuur van bemande of onbemande kranen, verreikers , compactkranen en hoogwerkers, zijn wij uw juiste partner. Met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers staan wij klaar om u bij de meest uiteen lopende projecten van dienst te zijn. Het zal u goed doen om te horen dat wij de mogelijkheden altijd proberen af te stemmen op uw specifieke situatie, wij regelen het.

 

Met een enthousiast en vakbekwaam team verhuren wij telekranen, mobiele torenkranen, verreikers, compactkranen en hoogwerkers voor de verhuur. 

 

Heeft u een onderhoud-, renovatie of nieuwbouwproject, een grootschalig evenement zoals een festival of een verhuizing ? Hierbij kunnen wij u ondersteunen. Wij verkopen nooit nee, maar zoeken naar een pasklare oplossing. U heeft met ons een betrouwbare partner voor al uw verticaal transport en alle daaruit vloeiende werkzaamheden.

 

Rutten Hoogteservice is VCA* gecertificeerd. Onze machinisten zijn in het bezit van een geldig “TCVT” certificaat, die vereist zijn voor het bedienen van verreikers en kranen. Al onze machines voldoen aan de Europese regelgeving en worden conform die regels jaarlijks gekeurd. Daarnaast zijn wij lid van de vereniging verticaal transport ( VVT ).

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken!

Updates, projecten en nieuws